Om

Hjärnan är en fantastisk maskin som kan filtrera bland all visuell information vi möts av dagligen. Men den dagliga informationen växer samtidigt som tiden du har på dig att säga något minskar. Vår uppgift är att hjälpa din målgrupp att vilja fatta, hinna fatta och komma ihåg det ditt företag eller organisation vill säga. Vi på Graphic Planet är i grunden informationsdesigners och fokuserar på att göra information så begripligt så möjligt. Till exempel så kan en företagstjänst bli en animation, en produktbeskrivning bli informationsgrafik och en åldrande hemsida bli användarvänlig och sökmotoroptimerad. 


Multidisciplinärt

Vi på Graphic Planet gillar att jobba multidisciplinärt. Det började med en nyfikenhet över hur alla visuella kontexter fungerade och har landat i att allt visuellt faktiskt sitter ihop. Vi jobbar helt enkelt med att kommunicera komplexa saker med med olika typer av visuella verktyg.


Samarbete

För oss är det viktigt med samarbete. Vi vill ha med dig som uppdragsgivare under hela processen, från idé till slutlig leverans. Det är kul, eftersom det påverkar slutresultatet positivt och så lär vi känna varandra. Samarbetar gör vi även med andra när kompetensen inte räcker till.